Ето какво ще откриеш при мен

ТВОРИЛНИЦИ

Заедно винаги е по-хубаво. Малки и големи се събираме и се пускаме на творчески режим. Темите и поводите са различни. Може да украсяваме албум или рамка, може да правим мартенички или картички. Едно е сигурно, ще се забавляваме на макс. Следи за актуални сбирки.

МОИТЕ ПРОДУКТИ

Както вече споменах, обичам снимките, за мен те са най-истинския начин да си спомним нашето вчера. Всички мои продукти са посветени именно на тях. Мога да изработя за теб колажи, фотокниги, албуми, календари и каквото друго щуро ми хрумне. Разгледай ги.

ТВОРЧЕСКИ ИДЕИ

Искам да ти помогна да си по-щастлива с твоите снимки. Ще ти давам идеи и вдъхновения за творчески проекти, с които да се разнообарзиш и да изработиш нещо свежо за дома. Ще добавям и практични съвети за снимане, съхраняване и обработка на снимките ти.

Моите ценности

Позитивно и коректно отношение към всеки.

Прецизност и отдаденост в работата.

Сплотяване на общността.

Общи каузи, които да подкрепяме.

Повече усмивки и по-щастлив живот.

Ако търсиш интересен подарък или свежа идея, ако искаш да съхраниш спомените от прекрасните моменти в живота ти, ако цениш продукта да е направен специално за теб с качествено изпълнение и позитивно отношение и ако искаш да подкрепиш един творец, на правилното място си.
Ще ти помогна да превърнеш снимките си в нещо готино.
Колаж с весели муцуни на стената, магнит с най-милите ти същества на хладилника, календар с любимите ти снимки от коледната фотосесия, фотокнига с всички детски рисунки на малчо или весели рамки, които да направят стените ти по-усмихнати, творчески материали за мили моменти с децата.
Идеите са много. Мечтай!


Може да ме намериш във Фейсбук, да ми пишеш на [email protected], да ми се обадиш на 0887 651 439 или да посетиш някоя моя Творилница. Ще се радвам да добавя усмивка в деня ти :)
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки